Teknologji

BlackBerry BBM bën 91 milionë përdorues aktiv

blackberry-bbm-b-euml-n-91-milion-euml-p-euml-rdorues-aktiv_hdBBM është një nga platformat dhe aplikacionet më të popullarizuara të mesazheve në dispozicion për momentin.

Në ditët e para të saj, aplikacioni ishte ekskluziv për Blackberry, por kompania e ndryshoi mendjen e saj vitin e kaluar, dhe e lëshoi aplikacionin e saj edhe për platforma të tjera mobile, duke përfshirë sistemin operativ Android, iOS dhe Windows Phone.

Në një postim të kohëve të fundit, Blackberry e ka konfirmuar se aplikacioni i saj BBM ka mbi 91 milionë përdorues aktiv mujor në të gjithë globin – duke llogaritur përdoruesit në të gjitha platformat e kombinuara.
Herën e fundit ishte thënë se BBM kishte 85 milionë përdorues aktivë, prandaj duket se përdorimi i aplikacionit mobil ka një përmirësim të dukshëm.
Përveç kësaj, Blackberry njoftoi ka përgatitur disa risi për BBM, dhe ka në plan për të shtuar shumë karakteristika tjera emocionuese në aplikacionin e saj, i cili është një lojtar i rëndësishëm në treg, me këtë numër të përdoruesve aktivë, edhe pse ende prapa rivalëve si WhatsApp, WeChat, Viber, etj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button