roze

Brad Pitt: Refuzoj shumë regjisorë

pitt-GQMë në fund u martua me Angelina Jolie në fund të muajit gusht dhe Brad Pitt duket se e ka marrë me shumë dëshirë rolin e tij të ri si bashkëshort.

Në një intervistë për versionin britanik të revistës ‘GQ’, aktori 50-vjeçar foli për martesën: “Nuk mund të them se martesa është vetëm një emërtim. Është më shumë se kaq.”

Pitt preku edhe karrierën e tij duke thënë se i zgjedh më me kujdes rolet për filmat e tij të rinj.

“Refuzoj shumë regjisorë të them të drejtën dhe fjala JO është më e fuqishmja në industrinë e kinematografisë. Duhet të mbrosh veten. Largimi nga shtëpia për xhirime duhet t’ia vlejë”, theksoi Brad Pitt.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button