Kronika

Çështja ‘Doshi’, caktohet trupa gjykuese, të pandehur Tom Doshi, Mark Frroku e Durim Bami

Caktohet trupa gjykuese për çështjen “Doshi”. Pas hedhjes së shortit me gogla është përcaktuar se relator i çështjes do jetë Ardian Nuni.

Sakaq, anëtarë janë Evelina Qirjako, Artan Broci, Shkëlzen Selimi si dhe Mirela Fana. Të pandehur në proces do të thirren deputetët Tom Doshi e Mark Frroku, po ashtu dhe Durim Bami, i cili ndodhet në ‘arrest shtëpie’. Tre të pandehurit akuzohen për “Kallëzim të rremë”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button