roze

Çfarë ka ndodhur me fytyrën e Courteney?

Ajo njihet si një ndër personazhet që duket më e re sesa mosha reale për shkak të trajtimeve me spa apo qëndrimit sa më larg diellit por kur Courteney Cox është paraqitur në premierën e filmit “Hand of God”, thuajse nuk njihej.

Aktorja 51-vjeçare, e cila ka treguar se kohë më parë kishte përdorur botoks, teka ka qënë e pranishme në Ace Hotel në Los Angeles, dukej me faqe me të rrumbullakta dhe sytë dukeshin më të vegjël se zakonish, duke lënë kështu të nënkuptohet se kishte bërë ndërhyrje në fytyrë.

Cox ka hedhur poshtë këto thashetheme duke thënë se ajo nuk ka bërë asnjë ndërhyrje kirurgjikale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button