roze

A ka lënë One Direction një vend për Zayn?

Grupi One Direction ka nxjerrë të premten videon e këngës së tyre të re, e para kjo që nga largimi i Zayn Malik nga grupi. Kënga titullohet “Drag Me Down” dhe është xhiruar në NASA, ku katër djemtë shfaqen si astronautë.

Por fansat e tyre nuk janë fokusuar tek video më shumë se sa tek interpretimi i saj për vendin bosh për Zayn Malik. Në komente të ndryshme të tyre jepen edhe foto, ku mes katër çunave ka dhe një vend bosh, për të cilën fansat thonë se është pikërisht për Malik.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button