roze

Charlie Sheen shfaqet në gjendje të dehur

charlie1Aktori Charlie Sheen duket se nuk do të vërë mend në kokë. Një video po qarkullon në rrjetet sociale, ku aktori shfaqet i dehur. Ai është xhiruar nga një fans, Jayden Blair, që e ka filmuar me anë të telefonit gjithë skenën dhe e ka publikuar.

Ylli i filmit “2 burra e gjysmë”, në një moment afrohet duke buzëqeshur dhe i kërkon falje, për gjendjen në të cilën ndodhet. Pas prezantimit të shkurtër, fansi  i kërkon që të shohë tatuazhet dhe Charlie improvizon një “striptizëm”.

Charlie Sheen është i njohur për jetën e shthurur dhe gjithmonë ka qenë pjesë e tabloidëve për skandalet e tij të vazhdueshme.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button