roze

Cheryl dhe filozofi që i “ndryshoi” jetën

cherylc6Cheryl Fernandez-Versini është shfaqur me një me një urtësi “budiste” përpara prezantimit të albumit të saj të ri, ndryshe nga sa pritej.

Anëtarja e jurisë së X-Factorit në Britani ka adoptuar besimin e filozofit perëndimor Alan Watts në jetën dhe punën e saj, duke përfshirë edhe aspekte të vargjeve të saj në “Only Human”.

Cheryl deklaroi se ishte prezantuar me një teolog nga një mik i saj vitin e kaluar, në një moment kur po përballej me divorcin, dorëheqjen nga karriera e saj në Amerikë dhe rikuperimi nga sëmundja e malaries, prej kur nuk ka dalë më në publik.

Këngëtarja tha për mediat britanike se një fjalim i shkruar nga filozofi e bëri të mendonte për mënyrën se si po jetonte jetën e saj. Duke cituar atë, ajo tha: “Çfarëdo dëshiron me jetën tënde, thjesht jetoje atë”, pas së cilës ylli britanik ishte tërhequr shumë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button