Politika

DASH përshëndet vizitën e Kryeministrit Rama në Serbi

Departamenti-Amerikan-i-shtetit-680x365_c-652x350Departamenti Amerikan i Shtetit i ka shprehur nëpërmjet një deklarate për shtyp urimet Qeverive të Shqipërisë dhe Serbisë për vizitën historike.

“Shtetet e Bashkuara përshëndesin kryeministrin shqiptar Edi Rama dhe kryeministrin serb, Aleksandër Vuçiç në vizitën e parë zyrtare nga një kryeministër shqiptar në Beograd, në gati 70 vjet”, thekson DASH.

“Ne mirëpresim angazhimin e ndërsjellë që këta liderë kanë treguar në hapjen e një kapitulli të ri të miqësisë dhe bashkëpunimit midis dy vendeve të tyre”, thuhet në deklaratëne DASH.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button