Ekonomia

Destinacionet turistike për 2015- vlerësohet Shqipëria

Prestigjozja “The Telegraph” përzgjedh Shqipërinë si një ndër 20 destinacionet më tërheqëse për t’u vizituar në 2015.

Albania-Ksamil-AP6_3138666b“E shtrirë përgjatë Adriatikut me një histori magjepsëse dhe me pak udhëtarë kureshtarë, 2015 është momenti i duhur për ta vizituar Shqipërinë” thotë gazetarja e “The Telegraph”, Caroline Shearing pas një vizite në vendin tonë dhe  që i ka lënë mbresa të veçanta dhe e ka bërë që ti hedh ato në shkrimin e saj në Prestigjozen “The Telegraph”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button