Moda

Dizajneri i famshëm, me koleksion të inspiruar nga veshjet në Himalaje

Christian Louboutin ka lënë anash takat elegante, për një lloj tabani të lart, që vendoset poshtë këpucës.

Për këtë koleksion, ai është inspiruar nga veshjet që përdorin banoret e fisit Bhutan në Himalaje.

Në po këtë vend, do të punohen me dorë këto veshje, me material dhe ngjyrë sikur veshjet origjinale të vendasve.

Këpucët që dalin në shitje vitin e ardhshëm, do të kushtojnë duke filluar nga 1400 euro për një palë. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button