Politika

Doris Pack dekorohet me medaljen “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”

Eurodeputetja gjermane Doris Pack është dekoruar me medaljen “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani.

doris-pack-dekorohet-me-medaljen-ldquo-gjergj-kastrioti-sk-euml-nderbeu-rdquo_hdPack është dekoruar në shenjë mirënjohje për kontributin që ajo ka dhënë për procesin integrues të Shqipërisë në BE.

Mësohet se kërkesa ishte bërë nga Genc Pollo dhe disa deputetë të tjerë.

Eurodeputetja Pack është e njohur për qëndrimet e saj ndaj politikës shqiptare dhe asaj kosovare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button