Te ndryshme

Edi Rama zbulon idhullin e tij

Kryeministri Edi Rama ka zbuluar më në fund idhullin e tij. Një idhull që i ka rrënjët që në fëmijëri. Bëhet fjalë për Walt Disney, themeluesin e kompanisë së filmave vizatimorë dhe artistikë. Duke e cituar atë, kryeministri tha: “Çdo ëndërr që njeriu sheh me sy hapur, mund ta realizojë. Por për t’ia dalë duhet të ketë idetë e qarta, projektin e duhur dhe vullnetin e paepur për ta realizuar projektin.” Në këtë kontekst ai u shpreh se nuk janë paratë që mungojnë, por idetë dhe projektet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button