roze

Eva Green, një kalendar “dehës” ( Foto )

eva-cEva Green është protagonistja e kalendarit Campari 2015 dhe fotot tregojnë që zgjedhja e aktores si imazh i markës së pijeve është ai i duhuri.

Në të gjitha fotot Eva ka pozuar e veshur me të kuqe duke treguar një klas të jashtëzakonshëm.

Kalendari është realizuar nga fotografja Julia Fullerton-Batten.

Janë prodhuar vetëm 9 999 kalendarë Campari. Kalendarët nuk janë në shitje, por i dhurohen miqve të Camparit nëpër botë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button