Teknologji

Facebook-ut i shtohet edhe tasti ”bli”

aaa178 Blerjet on line nga Facebook-u me anë të një klikimi të thjeshtë për reklamimin e nje produkti. Ky është lajmi i fundit që rrjeti social është duke punuar. Operatorët e këtij rrjeti do të shtojnë edhe opsionin ”bli” në blog, të shoqëruar me listën e kompanive. Në praktikë, hapësirat reklamuese blihen në Facebook, si një kanal i drejtpërdrejtë i shitjes. Duke klikuar në opsionin ‘bli” nga kompjuteri ose telefoni celular, përdoruesi mund të blejë nga adresa pa u larguar nga rrjetet sociale. ”Pagesa do të jetë plotësisht e garantuar”, siguron gjijganti i rrjeteve sociale. Por, për momentin nuk asnjë informacion mbi përdoruesit e kartës së kreditit në Facebook. Eksperimentimet e Facebook-ut deri tani janë kufizuar te kompanitë e vogla dhe të mesme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button