Teknologji

Fotot tregojnë se fëmijët nuk kanë nevojë për “iPad”

Teknologjia moderne është futur së tepërmi në jetën familjare pasi kompjuterët, tabletët apo televizori kanë zëvendësuar argëtimin në natyre, kështu që një nënë është munduar ta luftojë këtë gjë.

Që nga viti 2012, fotografja Izabela Urbaniak nga Polonia, ka fotografuar fëmijët e saj teksa shijojnë pushimet verore në vendet piktoreske të Lugowiska.

Fotografitë bardhë e zi tregojnë djemtë e Izabela së bashku me kushërinjtë e tyre, teksa argëtohen dhe bisedojnë pa pasur nevojë për teknologjinë e fundit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button