Ekonomia

Gjiknuri: Dëmshpërblim për përmbytjet në Shkodër

Ministri i Energjisë dhe Industrisë, Damian Gjiknuri, njoftoi me anë të një konference për shtyp ditën e mërkurë, se qeveria ka marrë vendim për dëmshpërblimin e banorëve që kanë vuajtur nga përmbytjet në Shkodër.

“Këto janë borxhe që i kemi nga qeveria e kaluar”, tha Gjiknuri.

Ministri shtoi se këto dëmshpërblime do të shpërndahen përmes zyrave të OSHEE-së.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button