Kosova

Greqia vazhdon ta përkrahë Kosovën

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferid Agani, priti në takim shefen e Zyrës Ndërlidhëse të Greqisë në Prishtinë, ambasadoren Konstantina Athanassiadou.

greqia-vazhdon-ta-p-euml-rkrah-euml-kosov-euml-n_hdMinistri Agani e njoftoi shefen e Zyrës Ndërlidhëse të Greqisë në Prishtinë, Athanassiadou, me prioritetet e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, duke u fokusuar në veçanti në ruajtjen e trashëgimisë kulturore dhe fetare të komuniteteve që jetojnë në Kosovë.

Gjatë takimit mes ministrit Agani dhe shefes së Zyrës Ndërlidhëse të Greqisë në Prishtinë, Athanassiadou u diskutua për bashkëpunimin mes Kosovës dhe Greqisë, në fushat përkatëse.

Ambasadorja Konstantina Athanassiadou, shprehu gatishmërinë e saj për fuqizimin e mëtutjeshëm të raporteve ndërmjet Greqisë dhe Kosovës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button