Politika

Hapet Panairi i Punës, Rama: Këtë vit, më shumë oferta

Kryeministri Edi Rama, duke folur në Panairin e Punës ka deklaruar se këtë vit ofertat janë më të shumta dhe njëkohësisht më të shumëllojshme.

“Në këtë panair ka nga të gjitha llojet e ofertave. Ky panair është një hapësirë e jashtëzakonshme informacioni dhe këtë vit ka një dyfishim të sipërmarrjeve të pranishme”, ka deklaruar Rama.

Por sipas tij, sipërmarrjet vazhdojnë ta kenë problem gjetjen e njerëzve të kualifikuar. “Është një provë e fortë se Shqipëria ka punë, por kërkon punonjës të kualifikuar”, ka thënë Rama.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button