Kosova

Hilmi Jashari merr detyrën e Avokatit të Popullit

Avokati i Popullit i zgjedhur nga Kuvendi i Kosovës, Hilmi Jashari ka pranuar të hënën detyrën nga avokati i deritashëm i popullit, Sami Kurteshi.

Pas pranim dorëzimit të detyrës të dy janë paraqitur në një konferencë për media.

Me këtë rast, Jashari tha se sfidë kryesore e tij do të jetë ngritja e besimit të këtij institucioni te qytetarët si dhe fuqizimi i rekomandimeve të Avokatit të Popullit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button