Ekonomia

Hoti- Cani : Kosova e Shqipëria shënuan progres në fushat doganore

Ministri i Financave, Avdullah Hoti, priti sot në Prizren homologun e tij nga Shqipëria, Shkëlqim Cani.

Temë diskutimi kanë qenë zbatimi i marrëveshjeve të arritura ndërmjet dy qeverive shqiptare. Nga të dy ministrat u theksua se është shënuar progres në fushën e doganave dhe Administratës Tatimore.

Hoti tha se  bashkëpunimi për doganën ka shënuar përparim dhe pritet të avancohet edhe më tej. Ndërsa në këtë takim po vazhdojnë prezantimet nga të dyja palët në nivel ekspertësh. /

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button