Kosova

Hoxhaj: Prania ime në Beograd, sukses i dialogut Kosovë-Serbi

hoxhaj-prania-ime-n-euml-beograd-sukses-i-dialogut-kosov-euml-serbi_hdPër pak minuta do të nisë Konferenca e ministrave të Jashtëm të Ballkanit Perëndimor në Beograd ku pritet të diskutohet për bashkëpunimin rajonal dhe qeverisjen e mirë ekonomike.

Kosova në këtë konferencë do të përfaqësohet nga ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj, si dhe ministri i Zhvillimit Ekonomik, Fadil Islmajli.

Hoxhaj, përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, ka thënë se prania e ministrave kosovarë në Serb, veçmas e tija si ministër i Jashtëm, flet për progresin që është arritur në normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

“Mediave serbe dhe atyre ndërkombëtare u thashë se prania e ministrave kosovarë në Serbi veçmas e imja si ministër i Jashtëm flet për progresin që është arritur në normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ne po hyjmë në një fazë të re të intensifikimit të komunikimit të drejtpërdrejt me palën serbe”, ka shkruar Hoxhaj në Facebook.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button