Kronika

Ja adresa ku mund të aplikoni për të ikur në Kanada

Kanadaja ka vendosur të pranojë mijëra emigrant nga vende të ndryshme të botes me qëllim thithjen e krahut të kualifikuar të punës por edhe rritjen e diversitetit në shoqëri.

Mësohet se rreth 300 mijë emigrant do të mund të pranohen gjatë vitit të ardhshëm duke rritur shpresat për shumë qytetarë të vendeve të tjera të botës që mendojnë se mund të kenë një të ardhme më të mirë në këtë shtet.

Mundësi për të aplikuar kanë edhe shtetasit shqiptar duke u filtruar nga një serë kriteresh që ky shtet ka vendosur.

Kanadaja ka një popullsi prej 35 milionë banorësh, por shumica është në plakje.

Duhet treguar kujdes që secili person të gjejë programin që i përshtatet formimit dhe gjendjes së tij në mënyrë që aplikimi të ketë shanse për të qenë i vlefshëm.

KLIKONI KETU PER TE APLIKUAR

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button