Teknologji

Ja cili do të jetë ndryshimi i Samsung Galaxy S6

Vijojnë të qarkullojnë thashethemet në lidhje me Samsung Galaxy S6 dhe është pikërisht sajti Zauba ai që ka lajmëruar këtë herë se smartfoni i ri i Samsungut do të ketë ekranin 5 polësh.

S-6Kjo nënkupton se ky smartfon do të ketë ekranin rreth 0.1 inç më të vogël në krahasim me paraardhësin e tij, Samsung Galaxy S5, duke thyer ritmin e deritanishëm në këtë sektor, në lidhje me madhësinë e ekraneve.

Ndër të tjera, në sajt flitet se çmimi mund të jetë rreth 360 euro, referuar çmimit të fabrikës, pasi ai që do të dalë në treg pritet të jetë shumë më i lartë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button