Maqedonia

Ja ku e fsheh qytetari i Ohrit marihuanën

SPB nga Ohri ka ngritur padi penale për 34-vjeçarin nga A.P. Ohër, i cili akuzohet për prodhim të paligjshëm dhe shitje të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve.

Në një bastisje të kryer në shtëpinë tani të paraqitur, në pjesën brenda bojlerit në banjo, janë gjetur dhe konfiskuar dy qese të vogla me 26 letra paketimi të marihuanës.

Bastisja dhe gjetja e marihuanës janë realizuar pas marrjes së informacionit operativ se A.P. në shtëpinë e tij ka paketuar lëndët narkotike në sasi të vogla të për personat që janë në varshmëri ga droga në Ohër.

 Një pjesë të marihuanës, A.P. i ka përdorur për përdorim personal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button