Bota

Ja skema grafike e rrëzimit të aeroplanit MH17 (Foto)

Njëra ndër teoritë e mundësisë së rrëzimit të aeroplanit është se pilotët kanë qenë në dijeni të zonës së ndalim-fluturimit mbi Krime dhe Ukrainën Juglindore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button