roze

Jessica Simpson, 1 milion $ në vit për pamjen e jashtme

jess-bukurJessica Simpson shpenzon rreth 1 milion $ në vit për pamjen e saj të jashtme. Këngëtarja amerikane, nënë e dy fëmijëve, shpenzon shumë për nxirje dhe për qerpikë falso, sipas një burimi të revistës ‘Heat’.

“Ajo shpenzon shuma të mëdha për mirëmbajtjen e lëkurës, fytyrës, flokëve dhe këmbëve. 1 000 $ në javë i shpenzon vetëm me qerpikë. Viti i shkon 1 milion $”, tha burimi anonim.

“Jessica është e bindur që ka celulit dhe aktualisht po trajtohet me lazer, trajtim që shkon 2 000 $ në muaj”, shton burimi.

Përsa i përket flokëve, mësohet se këngëtarja shpenzon 230 mijë $ në vit tek parukierët.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button