roze

JLO, arsyeja e ndarjes së Affleck dhe Garner

Fansat u shqetësuan shumë kur Ben Affleck dhe Jennifer Garner konfirmuar divorcin e tyre pas 10 vitesh martesë, por duket se arsyeja e kësaj ndarje është ish e fejuara e Affleck, Jennifer Lopez.

Sipas një burimi të gazetës “The Sun”, Ben dhe JLO, të cilët janë shoqëruar me njëri-tjetrin për 18 muaj rresht duke i dhënë fund fejesës së tyre në janar 2004, kanë nisur të kontaktojnë rregullisht që nga ceremonia e “Oscar” e këtij viti.

“Të gjithë flasin rreth JLo dhe Ben, duke thënë se ata shumë shpejt do përfundojnë përsëri së bashku. Ata kanë fliruar me njëri-tjetrin teksa ishin të pranishëm në “Oscars 2015” dhe që nga ai moment kanë komunikuar përmes e-mailit, por kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak Jennifer Garner”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button