Kosova

Kadri Veseli sot në Shqipëri

Kjo është vizita e parë e Veselit në Shqipëri, si kryetari i Kuvendit dhe po bëhet me ftesë të kryetarit të Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta, të cilët do të mbajnë takim në orët e hershme të mëngjesit, e më pas do të mbajnë konferencë të përbashkët.

kadri-veseli-sot-n-euml-shqip-euml-ri_hdVeseli pritet të mbajë takime edhe me Presidentin e Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani dhe Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button