Kosova

Kadri Veseli takon presidenten

Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli, ka takuar presidenten e vendit, Atifete Jahjaga, të cilës ia ka dërguar ligjin për buxhetin, për ta dekretuar në mënyrë të përshpejtuar.

kadri-veseli-takon-presidenten_hdVeseli pas takimit tha se i kanë edhe katër ligje që kërkojnë miratim të shpejtë në Kuvendin e Kosovës, siç është ligji për ndalimin e pjesëmarrjes në konfliktet e armatosura jashtë vendit, ligji për mbikëqyrjen elektronike të të liruarve nga burgu dhe ligji për konfiskimin e pasurisë së paligjshme.

Duke komentuar nismën e opozitës për seancë të jashtëzakonshme, Veseli tha se ende nuk kanë marrë ndonjë kërkesë nga ta, ashtu siç e parasheh rregullorja e kuvendi

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button