roze

Kanye dëshiron që Kim të jetë perfekte

kanye-d-euml-shiron-q-euml-kim-t-euml-jet-euml-perfekte_hdReperi amerikan, Kanye West, dëshiron që Kim Kardashian të jetë perfekte dhe të marrë vet të gjitha vendimet.

Ylli i shumë videoklipeve ka këshilluar gruan e tij që të marrë vet vendimet dhe që të tentojë të jetë sa më perfekte.

Madje ai e ka urdhëruar Kimin që të mos buzëqeshë kur janë në qytet dhe kur janë pranë paparacët.

“Kanye mund të jetë shumë kontrollues në jetën e tij, ky është personaliteti i tij. Ai dëshiron që Kim të jetë perfekte”.

“Në ditët e vjetra ju keni mundur të shihni Kimin teksa buzëqeshte për paparacët. Por, tani ajo është e ngrirë në fytyrë në shumë raste”, ka thënë Kanye.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button