roze

Kate e William do t’i thonë lamtumirë Londrës

WilldheKateRikonstruksioni i apartamentit në “Kensigton Palace” ka kushtuar 4.5 milionë euro, por çifti William-Kate së bashku me Princin Xhorxh dëshiron që të transferohet në Sandrigham, ku mund të kesh më shumë privatësi.

William, Kate dhe djali i vogël i tyre janë të gatshëm për t’u transferuar në fshatin Norfolk, thuhet në “Mail on Sunday” sepse Londra i duket është shumë kaotike.

Punonjësit e Pallatit Mbretëror thonë që do të qëndrojnë në rezidencën zyrtare të Dukës dhe Dukeshës së Kembrixhit. Por, një mikeshë e afërt e Will dhe Kate tha: “Ata do të kalojnë 2 vitet e ardhshme në fshatin Norfolk.  Nuk ka dyshim që ata preferojnë më shumë fshatin. Mezi presin momentin për t’u transferuar sepse të gjitha gjërat e Princit Xhorxh tashmë janë atje”.

Sipas burimeve, ata ndjehen pak të burgosur me jetën në Pallat. Problemi më i madh i Kensington Palace është mungesa e privatësisë. Ndërtesa është vendosur përballë kopshtit që është i hapur për publikun dhe paparacët mund të fotografojnë familjen mbretërore në jetën e tyre të përditshme. Një ndër problemet e Kate është se gjatë kohës që bën shëtitje me Princin Xhorxh dhe viziton dyqanet e zonës ata bezdisen nga paparacët dhe admiruesit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button