roze

Kjo është makina e parë e Brooklyn Beckham

Ai ka marrë mësime se si të ngasë makinën që nga koha kur festoi 17-vjetorin e tij të lindjes në muajin mars dhe duket se Brooklyn Beckham ia ka dalë pasi është fotografuar teksa drejton vetë makinën e tij.

I ulur në mjetin e tij, i cili i përket firmës së famshme Mercedes C- Calss me një vlerë prej 37.615 paund, djali i madh i David dhe Victoria Beckham duket se e ka kaluar me sukses testin e drejtimi të automjetit.

Brooklyn momentalisht është duke shijuar romancën e tij të re me Chloe, të cilën e bënë publike rreth muajit prill.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button