Keshilla

Kjo perime mund të bëjë mrekulli me gjëndrën tiroide

Qepët e kuqe kanë shumë ndryshim nga qepët e bardha dhe më shumë veti në shëndet. Të gjithë e dimë që qepët shkatërrojnë bakteret dhe mikrobet, pastrojnë lëkurën dhe përmbajnë acid fosforik,  që ka përfitime të shumta. Për të trajtuar gjëndrën tiroide ekziston një mjekim alternativ që sipas mjekëve bën mrekulli.

Sipas tyre, duke përdorur këtë teknikë shumë interesante ju mund të përfitoni shumë në shëndetin tuaj. Para se të shkoni për të fjetur, prisni fillimisht qepën e kuqe dhe shtypeni në mënyrë që prej dy gjysmave të dalë lëngu.

Me dy pjesët e qepës u bëni masazh gjëndrave tiroide me lëvizje të buta rrethore, sidomos në pjesën ku keni probleme. Mos e lani qafën në mënyrë që lëngu të veprojë gjatë natës.

Më pas, lëvoret e qepës mund t’i vendosni në çorape gjatë natës. Qepa e kuqe njihet për vetitë e saj pastruese të lëkurës, antibakteriale dhe pastrimin e gjakut. Gjëndrat tiroide dhe funksionimi i tyre do të përmirësohet, ashtu si edhe organizmi në përgjithësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikuj te ngjashem

Back to top button