Rajoni

Kryeministri Edi Rama shpallet “Qytetar Nderi” i Preshevës

Rama-qytetar-nderi-i-Komunes-se-Presheves-1-266x200Kuvendi komunal i Preshevës shpalli sot “Qytetar Nderi i komunës së Preshevës” kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.

I dërguari i ATSH-së në Preshevë bën të ditur se “në këtë seancë të jashtëzakonshme 33 këshilltarë kanë votuar unaniminisht këtë vendim.

Mësohet se rreth orës 11:00 do të mbahet seanca e tre Kuvendeve komunale shqiptare Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ku do të jetë prezent edhe kryeminsitri shqiptar Edi Rama me stafin e tij dhe delegacionin e Qeverisë Shqiptare ku do ti dorëzohet çmimi “Qytetar nderi i komunës së Preshevës”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button