Teknologji

Kujdes: Këto janë shenjat se dikush po ua përgjon telefonin!

Sot të gjithë kanë telefona celularë dhe nuk është aspak e vështirë për t’i përgjuar ata. Janë disa mënyra se si përgjohet telefoni, e që ju mbase nuk keni mundur t’i vëreni.

kujdes-k-euml-to-jan-euml-shenjat-se-dikush-po-ua-p-euml-rgjon-telefonin_hdKur bateria harxhohet shpejtë, kjo ndodh për shkak se programet e përgjimit shpejt shterin fuqinë kur pajisja juaj nuk përdoret.

Tingujt e çuditshëm tregojnë se ka probabilitet të lartë se jeni të përgjuar. Shumë njerëz nuk mendojnë për këtë opsion, meqë thonë se lidhja është e dobët. Megjithatë, teknologjia e sotme është shumë e avancuar dhe moderne që të ketë pengesa të tilla.

Zëri i distonuar, në formë roboti, është dëshmi se dikush po ju xhiron apo po ju dëgjon.

Vëmendje e veçantë duhet t’i kushtoni veprimit jonormal të telefonit, sepse kjo mund të jetë po ashtu dëshmi se ka të instaluar programin për përgjim. Ato lehtë hidhen tek ju përmes e-mailit apo Bluetoothit.

Përgjimet ndodhin edhe në telefonat fiks, sidomos kur dëgjoni gumëzhima dhe shushurima

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button