roze

Kylie Jenner dhe Pia Mia në Hollywood

Kylie Jenner ka mohuar të gjitha fjalët se ajo është shtatzënë. 17-vjeçarja është parë nën shoqërimin e mikes së saj Pia Mia në perëndim të Hollywood-it. Vajzat që ishin veshur bardhezi dukeshin në formë të shkëlqyer dhe gati për ditët e verës.

Mediet rozë raportuan se Jenner ishte shtatzënë me reperin Tyga, por 17-vjeçarja ka nxituar të hedh poshtë fjalët përmes rrjeteve sociale. “Njerëzit mendojnë se jam shtatzënë prej tetë muajsh, por duket qartë se s’jam”,- ka shkruar Jenner ne një video në Snapchat që tregonte trupin.

Barku i saj i tonifikuar dukej edhe të enjten kur kishte vendosur të kalonte kohë më 18-vjeçaren Mia e cila për asnjë moment nuk ia ka lëshuar dorën, duke dëshmuar për afërsinë që kanë me njëra-tjetrën.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button