roze

Lady Gaga, një yll deti

ladygaga7“Poker Face” e radhiti në listën e yjeve të muzikës botërore, por këtë herë Lady Gaga ka vendosur t’i japë një tjetër kuptim fjalës “yll”.

Këngëtarja është e njohur për veshjet e saj të çuditshme dhe jo të paktë janë ata që e mbajnë mend fustanin e ndërtuar me copa mishi në një koncert. Epo këtë herë, Lady Gaga u shndërrua në një yll deti në Paris.

Gjithçka ka ndodhur në Paris, ku këngëtarja ishte e ftuar në një event, ku siç duket nga pamjet nuk ka mundur të gjejë një partner të denjë për ta shoqëruar, madje edhe vetë mund të jetë ndjerë e parehatëshme, nisur nga vështrimi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button