Politika

Lista e plotë, sekretarët dhe krerët e departamenteve të rinj të PD-së

Partia Demokratike në mbledhjen e Këshillit Kombëtar ka zgjedhur forumet më të larta drejtuese, Sekretarin e Përgjithshëm, drejtuesit e Departamenteve dhe Sekretariateve.

basha99Pas votimit të antarëve të Këshilli Kombëtar të Partisë Demokratike, që votoi për Sekretarin e Përgjithshëm, drejtuesit e Departamenteve dhe Sekretariateve. Në përfundim të proçesit, rezulton se Këshilli Kombëtar ka votuar si më poshtë:

Sekretar i Përgjithshëm, Arben Ristani

Sekretariatet

1-Sekretariati për Burimet Njerëzore fitues është Bardhi Kadilli
2-Sekretariati për Organizimin fitues është Eno Bozdo
3-Sekretariati për Zgjedhjet fitues është Ivi Kaso
4-Sekretariati për Marrëdhëniet me Publikun fituese është Grida Duma
5-Sekretariati me Organizatat Partnere fituese është Valbona Mezini
6-Sekretariati për Shoqërinë Civile fituese është Nevila Xhindi

Departamentet

1-Në departamentin e Energjisë dhe Burimeve Natyrore fituese është Suzana Guxholli
2- Në departamentin e Infrastrukturës dhe Transportit fitues është Evin Minarolli
3- Në departamentin e Bujqësisë Zhvillimin Rural fituese është Enkelejda Sallaku
4- Në departamentin e Shoqërisë dhe Informacionit dhe Komunikimit fitues është Endri Hasa
5- Në departamentin s Ekonomisë dhe Tregut fitues është Florion Mima
6- Në departamentin s Financave publike dhe tregut financiar fitues është Sherefedin Shehu
7- Në departamentin antikorrupsion dhe transaprenca në qeverisje fituese është Lealba Pelinku
8- Në departamentin e Të drejtave të njeriut fitues është Ervin Salianji
9- Në departamentin e Punësimit fitues është Kastriot Sulta
10- Në departamentin e Emigracionit dhe Diasporës fitues është Bardh Spahia
11- Në departamentin e të përndjekurve politik dhe pronarët fitues është Belind Këlliçi
12- Në departamentin e Sigurisë dhe të Rendit Publik fitues është Bashkim Shehu
13- Në departamentin e Drejtësisë dhe Çështjeve Ligjore fitues është Eduard Halimi
14- Në departamentin e Pushtetit Vendor dhe Administrimit të Territorit fituese është Voltana Ademi
15- Në departamentin e Ambientit, Pyjet dhe Turizmin Fitues është Jamarbër Malltezi
16- Në departamentin e Arsimit, Shkencës dhe Inovacionit fitues është Luçiano Boçi
17- Në departamentin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit fitues është Arben Skënderi
18- Në departamentin e Shëndetësisë fitues është Tritan Shehu
19- Në departamentin e Integrimit Europian fituese është Laura Vorpsi
20- Në departamentin e Poltikës së Jashtem fitues është Kreshnik Çollaku
21- Në departamentin e Sigurisë Kombëtare fitues është Avenir Peka
22- Në departamentin e Administratës Publikë fituese është Endira Bushati

Pjesë e Kryesisë së re të Partisë Demokratike janë edhe kryesia e Grupit Parlamentar dhe kryetarët e nënkryetarët demokratë të komisioneve parlamentare.

Po ashtu, në fund të proçeset të votimit dhe shpalljes së rezultateve, kryetari i Partisë Demokratike Basha është shprehur se “Nga zgjedhjet e sotme do të dalë ekipi që do të punojë çdo ditë, non-stop, për të  intensifikuar e fuqizuar aksionin politik opozitar të partisë, për të çuar përpara Nisjen e Re dhe të gjitha synimet e objektivat që përcaktuam në Kuvendin Kombëtar, për të përgatitur programin tonë të detajuar politik, ekonomik, që do të jetë propozimi ynë i ri, alternativa jonë e re për Shqipërinë dhe shqiptarët”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button