Mali i Zi: Tre shqiptare Gjeloshaj, Gjeka dhe Dukaj në Qeveri

Lideri i Forumit Shqiptar, Nik Gjeloshaj, do të jetë nënkryetar i Qeverisë së 44-të dhe do te kete postin e Ministrit te Zhvillimit Ekonomik. Nga radhët e partive shqiptare, pozitë në Qeveri do ta ketë edhe Fatmir Gjeka, i cili do të jetë Ministër për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave, ndërsa në krye të ministrise për Administratë Publike, do jete Marash Dukaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *