Ekonomia

Marshimi në Via Egnatia ne diten e tretë

Vazhdon udhetimi në ditën e tretë të tij në rrugen antike Egnatia,duke përshkuar vende dhe peizazhe piktoreske që shoqërojnë këtë udhëtim eksplorues.

35 studentë dhe profesorë të Universitetit të Venecia, së bashku me një përfaqësi të Agjencisë Kombëtare të Bregdetit, ecin çdo ditë në gjurmët e rrugës së vjetër duke ribërë dhe një histori të saj.

Ditën e djeshme,ekipi përshkoj itinerarin Memzotaj Broshke për të vazhduar sot me një tjetër vendkalim të Egnatias. Kjo, në kuadër të projektit për vitalizimin dhe krijimin e një produkti turistik bazuar në këtë rrugë, që dikur lidhte egnnnn1orientin me perëndimin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button