Kosova

Mbahet konferenca Rajonale për Sigurinë Kufitare

qyteti-i-prishtines1-466x350Policia e Kosovës dhe Doganat e Kosovës, të mbështetur nga Ambasada Amerikane, zhvillojnë sot “Konferencën Rajonale për Sigurinë Kufitare”.
Sipas KosovaPress, në këtë konferencë rajonale pritet të marrin pjesë përfaqësues të policive dhe doganave nga vendet rajonale si Shqipëria, Mali i Zi dhe Maqedonia .
Në këtë konferencë pritet të marrin pjesë edhe përfaqesuesit më të lartë të shtetit, si dhe përfaqësues nga institucione vendore dhe ndërkombëtare si; Kryeministri në largim i Republikës së Kosovës Hashim Thaqi, Ambasadorja Amerikane znj.Tracey Ann Jacobson, Ministri i Punëve të Brendshme z.Bajram Rexhepi, Ministri i Financave Bedri Hamza, Zëvendësdrejtori i Përgjithshem i PK-së, Naim Rexha, Drejtori gjeneral i Doganave të Kosovës, Lulzim Rafuna, si dhe përfaqësues të tjerë të niveleve të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button