Bota

Mesazhi “lejla” i Clintonëve

Në fjalimin e njohjes së rezultatit, pranimit të humbjes dhe urimit të Donald Trump, Hillary dhe Bill Clinton, mesazhin më të fortë për amerikanët duket se e kanë përçuar përmes veshjes.

Ish-Sekretarja e Shtetit dhe ish-Presidenti i Shteteve të Bashkuara dolën në krah të njëri-tjetrit me simbolikën “lejlja”.

Xhaketa me jakat dhe bluza poshtë lejla e Hillary-t, kombinohej me kravatën po me të njëjtën ngjyrë të bashkëshortit të saj, Bill.

Po pse pikërisht kjo ngjyrë? Nëpër rrjetet sociale e kanë interpretuar si një mesazh bashkimit për amerikanët, pasi lejlaja është ngjyra që prodhohet nga bashkimi i së kuqes republikane dhe blusë së demokratëve.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button