Politika

Meta-Bishop: Forcim i marrëdhënieve Shqipëri-Australi

Kryetari-i-Kuvendit-të-Shqipërisë-z.-Ilir-Meta-takohet-me-Kryetaren-e-Dhomës-së-Përfaqësuesve-të-Australisë-znj.-Bronwyn-Bishop1-544x350Në kuadër të pjesëmarrjes në punimet e sesionit të 131-të të Unionit
Ndër-Parlamentar që po zhvillohet këtë javë në Gjenevë, Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta u takua me kryetaren e Dhomës së Përfaqësuesve të Australisë, znj. Bronwyn Bishop.
Dy kryeparlamentarët vlerësuan marrëdhëniet miqësore mes Shqipërisë dhe Australisë dhe ndanë bindjen se forcimi i dimensionit parlamentar do të hapë rrugën një intensifikim më konkret të shkëmbimeve të gjithanshme mes dy vendeve. Në këtë kuadër, Meta e ftoi znj. Bishop për një vizitë zyrtare në Shqipëri, ftesë që u mirëprit me kënaqësi.
Z. Meta dhe znj. Bishop vlerësuan gjithashtu prezencën dhe rolin kontribues të komunitetit shqiptr në Australi si një urë e fortë lidhëse në marrëdhëniet mes dy vendeve

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button