Politika

Meta: Puna për reformën në drejtësi ka nisur, pritet angazhimi i opozitës

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, gjatë një daljeje para mediave për të uruar kombëtaren e futbollit të Shqipërisë, foli edhe për reformën në drejtësi.

Meta theksoi se puna tashmë ka nisur dhe “ajo që pritet është marrja e përgjegjësisë nga ana e opozitës”.

“Duhet mirëkuptim dhe sens kompromisi, pasi e shohim se kur drejtësia funksionon, të gjithë ndihen më të lehtësuar. Kjo nuk duhet të ndodhë vetëm në sport. Shqipëria ka nevojë për një drejtësi europiane”, tha Meta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button