roze

Mike Tyson, personazh i filmave të animuar

tyson-kartonMike Tyson ka tashmë edhe serialin e tij të animuar. Me titull ‘Mike Tyson’s Mysteries’ (Misteret e Mike Tyson) ish-kampioni i peshave të rënda në boks zgjidh çështje kriminale me ndihmën e një pëllumbi të alkoolizuar dhe të një fantazme.

Në episodin e parë që është shfaqur në ‘Cartoon Network’ Tyson shihet i veshur me një kostum tutash blu dhe me tatuazhin në fytyrë.

Kritika nuk e ka pritur edhe aq mirë këtë serial duke e konsideruar “të çuditshëm dhe të ngatërruar”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button