Ekonomia

Ministri Gjiknuri inspekton nënstacion elektrik në Vlorë

Ministri i Energjisë dhe Industrisë, Damian Gjiknuri ka inspektuar sot punimet në nënstacionin elektrik të Vlorës.

Ministri-i-Energjitikes-dhe-Industrise-Damian-Gjiknuri-320x232Gjatë kësaj vizite, Gjiknuri tha se defektet e shumta në rrjet, vijnë si pasojë e amortizimit, ndërsa premtoi për një investim të madh e të suksesshëm në sistemin energjetik.

“Defektet vijnë si pasojë e rrjetit të amortizuar. Do të bëjmë një investim të madh për energjinë”, tha Gjiknuri.

Pak ditë më parë transformatori i nënstacionit elektrik u dogj, si pasojë e ngarkesës dhe amortizimit të rrjetit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button