Ekonomia

Miratohen anëtarët e Bordit të AMF-së

Kuvendi miratoi të mërkurën në seancë plenare 3 kandidaturat për anëtarë të Bordit Ekzekutiv të Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare.

Drejtori-i-AMF-320x240Me shumicë votash Kuvendi miratoi Enkeleda Shehin, Arjan Salatin dhe Mimoza Kacin si anëtar të Bordit Ekzekutiv të Autoriteti të Mbikqyrjes Financiare.

Znj Enkeleda Shehi do të mbajë edhe postin e Kryetares së Bordit të AMF-së, ndërsa Mimoza Kaci atë të nëndrejtores ekzekutive të Bordit të AMF-së.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button