Kosova

Miratohet Rezoluta kundër migrimit ilegal

Të gjitha grupet parlamentare të Kuvendit të Kosovës, megjithëse me disa sugjerime, kanë mbështetur njëzëri Projektrezolutën kushtuar ndalimit të imigrimit ilegal.

kadri-veseli-p-euml-r-qeverisje-me-p-euml-rfshirje-t-euml-gjer-euml_hdPropozimin për Projekt rezolutë, i cili u votua me 69 vota për, dy kundër dhe dy abstenime, e ka bërë Donika Kada- Bujupii, kryetare e Grupit Parlamentar të AAK-së.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button