Politika

Misioni i fundit në Asamblenë e Detit të Zi, nderohet Namik Dokle

Deputetit të PS-së, Namik Dokle i cili që nga shtatori nuk do të jetë  më në parlament i është dorëzuar Plaketa e Mirënjohjes për Kontributin e dhënë si përfaqësues i Kuvendit të Shqipërisë në Asamblenë Parlamentare të Detit të Zi.

Ishte vetë deputeti i cili përmes një statusi në rrjetin social Facebook bëri me dije se është nderuar nga Sekretari i Përgjithshëm me Plaketen e Mirenjohjes për tete vitet e kontributit.

Statusi i i Dokles:

Ne aktivitetin tim te fundit nderkombetar si deputet dhe perfaqesues i Kuvendit te Shqiperise, ne Asamblene Parlamentare te Detit te Zi, Sekretari i pergjithshem Asaf Gaxhijev me dorezoi Plaketen e Mirenjohjes per tete vitet e kontributit tim ne ate asamble.

MIRENJOHJA ime e perzemert shkon per te gjithe deputetet e Grupit Socialist qe me besuan perfaqesimin e Kuvendit ne vite ne kete asamble, por gjithashtu edhe ne Asamblene Parlamentare te Keshillit te Europes, ne Unionin Nderparlamentar Boteror, ne Organizaten Boterore te parlamentareve kunder korrupsionit, etj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button