Rajoni

Mjegulla anulon fluturime

Për shkak të mjegullës në aeroportin “Aleksandri i Madh” në Shkup të dielën mbrëma janë anuluar zbritjet dhe fluturimet e parashikuara nga dhe drejt Vjenës.

mjegulla-anulon-fluturime_hdFluturimet tjera në aeroportin e Shkupit nga mëngjesi realizohen, tregon sistemi informues i ueb faqes zyrtare të aeroportit “Aleksandri i Madh

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button